oor reflexologie auriculaire therapie
IBIZA REFLEXOLOGIE - Gediplomeerd Reflexologe voor Oren, Handen en Voeten  oor reflexologie auriculaire therapie

Mijn specialiteit is

OOr ReflexologIE

of

AuriculaIrE TherapIE

Oor-reflexology of Auriculaire Therapie
De oude geneeskunst Reflexologie word al beschreven in de Physiciaanse Graven in de Pyramides van Egypte, waar hierogliefen het uitoefenen van reflexologie verbeelden, deze werden in 1979 ontdekt.

Snel vooruit naar nu - we weten dat voeten, handen en de oren de microkosmos zijn die kunnen worden gebruikt om de hele macrokosmos van het lichaam te resetten.
Het formatteren en resetten van uw harde schijf in het proces, brengt u terug in een staat van GELUKZALIGHEID.

Ibiza ReflexologIE gespecialiseerd in AuriculaIre TherapIE door gebruik te maken van de microkosmos van de oren om je vibratie te resetten in synchroniteit met het ALL..

Wezenlijk worden de emotionele, fysieke, intellectuele en spirituele aspecten van je wezen worden teruggegeven aan de dezelfde frequentie zodat je nieuw leven ingeblazen, verjongd en klaar om te schitteren!

Ik ben een bevlogen hoogopgeleide R.A.C. gecertificeerd reflexoloog die gek is op wonen en werken op het kleine Spaanse eiland Ibiza in het midden van de Middellandse Zee!!

Vanaf hier ben ik er vooral dol op de wereld te kunnen laten zien dat het lichaam de mogelijkheid heeft om zichzelf te genezen. Ik verricht veel dankbare online sessies en e-mails en follow-ups via Skype, onderwijs klanten om hun handen te gebruiken voor zelf toegediende reflexologie.

Een Wereld Gezondheids Organisatie klinische studie bevat meer dan 150 ziektes die genezen worden door Auriculaire Therapie - Dit is iets waar iedereen van moet weten!! ONE EAR at a time!!

Heb je het al gehoord?

Ibiza 4 all, Ibiza Oor, Hand en Voet Reflexologie, een reset naar het juiste evenwicht.
2006 - 2018 ibiza4all.org